13.02.2024

Karacakılavuz'da Öğrenciler Yarıyıl Tatilinde Camiye Koştu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan, ‘’Camiye koşuyorum, namazla buluşuyorum’’ projesi kapanış programında ara tatil boyunca düzenli olarak camiye gelen çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Yarıyıl tatilinde ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilere camiye gitme ve namaz kılma alışkanlığı kazandırılması hedeflenen “Camiye koşuyorum, namazla buluşuyorum” projesi başlatılmıştı.

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Karacakılavuz Merkez Yeni Cami'nde yarıyıl tatili boyunca çocuklar bir yandan eğlenirken diğer yandan namaz kılma alışkanlığı edindi.

Projenin yapımında emeği olan başta; Karacakılavuz Merkez Yeni Cami İmam Hatibi Sayın Olgun'a, Müezzin Sayın Ağırman'a ve cami derneği ve cami cemaatine teşekkür ederiz