21.10.2024

İlçe Müftümüz Yakup Kansızoğlu’ndan Sanayi Esnafına Ziyaret

Ergene İlçe Müftüsü Yakup Kansızoğlu, bölgedeki esnaf ziyaretleri kapsamında önemli temaslarda bulundu. İlk olarak, Ergene Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Marmara Deri İşletmesi’ne ziyaret gerçekleştiren Kansızoğlu, işletme sahibi Cemal Bey ile bir araya geldi. Görüşme sırasında, deri sektörünün yerel ekonomiye sağladığı katkılar ve işletmenin mevcut durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kansızoğlu’nun bir diğer durağı, Misinli Mahallesi Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ergene Tekstil ve Boyahanesi oldu. İşletme sahibi Nazmi Şahin Bey ile görüşen İlçe Müftüsü, tekstil sektörünün zorlukları ve bölge ekonomisine katkıları üzerine sohbet etti. Nazmi Şahin, tekstil ve boyahane alanındaki yenilikler ve sektördeki gelişmeler hakkında Müftü Kansızoğlu’na bilgi verdi.

İlçe Müftüsü Yakup Kansızoğlu, esnaf ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini, bu ziyaretlerin sanayi ve esnaf camiası ile kurulan bağları güçlendirdiğini ve bölge halkıyla ilişkilerin gelişmesine katkı sağladığını ifade etti.