03.10.2024

İl Müftüsü Mustafa Soykök’ten Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileriyle de bir araya gelen Soykök, görevlilerin haftasını kutlayarak onların toplumda üstlendikleri önemli role vurgu yaptı.

Müftü Soykök, ziyarette yaptığı konuşmada, camilerin sadece ibadet edilen mekânlar olmadığını, aynı zamanda toplumun manevi huzuru ve birlikteliği için büyük bir değer taşıdığını belirtti. Din görevlilerinin bu çerçevede üstlendikleri sorumlulukların önemine değinerek, “Camilerimiz, din görevlilerimizin gayretleri sayesinde her daim toplumun manevi sığınağı olmaya devam edecektir” dedi.

İlçe Müftüsü Selami Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, din görevlileri olarak halkla iç içe olmanın ve manevi rehberlik yapmanın kendileri için bir onur olduğunu ifade etti.

Ziyaret, din görevlileriyle yapılan sohbet ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.