05.10.2024

Süleymanpaşa’da Aziz Şehitlerimiz ve Tüm Mazlumlar İçin Dua Edildi

“Şehirlerin Kalbi Camilerde Buluşuyoruz” projesi kapsamında, 5 Ekim Cumartesi akşamı Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü tarafından anlamlı bir program düzenlendi. Gazi Muratbey Camii’nde, yatsı namazına müteakip başlayan programda, aziz şehitlerimiz ve dünya üzerindeki tüm mazlumlar için dualar edildi.

Program, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın’ın öncülüğünde gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Sayın, yaptığı duada başta Filistin, Gazze, Lübnan ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören tüm mazlumlar için Allah’tan yardım diledi. Aziz şehitlerimiz de rahmetle anıldı. Dualar, cemaatin yoğun katılımı ile yüreklerde derin bir yankı buldu.

Bu manevi atmosferde, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, tüm katılımcılar insanlığın huzur ve barışa kavuşması için ellerini semaya açtı. Program, Müftü Sayın’ın duası ile sona erdi.