06.06.2024

KAPAKLI İLÇEMİZE HAFIZLIK KUR"AN KURSU AÇILIYOR

İlçemiz Ravza Camii müştemilatında yapımı tamamlanan Bahaeddin OK Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursumuz bu yıl (1 Temmuz 2024 tarihi itibari ile) hizmete açılacaktır.

Üç katlı olarak inşa edilen Kur'an Kursumuzun tamamında A kalite malzemelerin kullanılması ve birçok özellikleri ile görülmeye değer şaheser olarak halkımıza hizmet verecektir.

Kursumuzun Yemekhanesi en üst katta planlanmış, modern sanayi mutfağının bütün alet ve edavatı ile donatılmış, 250 kişiye aynı anda yemek verilebilecek kapasiteye sahip masa, sandalye ve geniş alanlardan oluşturulmuştur.

Sınıflarımız, akıllı tahtalar ve internet alt yapısı ile donatılmış tek kişilik masa ve sıralarla dizayn edilmiş, Hafızlık ders çalışma odalarımızla kaliteli eğitime giden bütün yollar aralanmıştır.

Yatakhanelerimizde kullanılan pırıl pırıl tek kişilik yataklarımızda beş yıldızlı ötel konforu ve kalitesi gözetilmiş, her bir öğrencilerimize ait kişisel elbise dolapları ile ihtiyaçlar giderilmeye çalışılmıştır.

Ayrıca Yatakhane katımızda oluşturulan çamaşırhanemizde modern Çamaşır makinaları ve Çamaşır kurutma cıhazlarımız öğrencilerimizin temiz elbise giyinme anlayışına yardımcı olacaktır.

Çocuklarımızın abdest alma ihtiyaçlarını gidermek için bir adet Abdesthane oluşturulmuş ve her bir katta yeteri kadar Banyo ve WC kabinleri konulmuştur.

24 saat zamanlı güvenlik korumalı kamera sistemleri, yangın söndürme tertibatları ve asansör ile donatılmış akıllı binamızdan oluşan Kursumuzu görmenizi tavsiye ediyoruz.

ÖĞRENCİ KAYIT ŞARTLARI

1-Bu yıl İlkokul 4. ve 5. sınıfa devam eden, önümüzdeki yıl 5. ve 6. sınıflarda okuyacak olan okul çağındaki çocuklarımız kaydedilmektedir.

2-Kursumuza kaydedilecek öğrencilerimiz, okul dersleriyle birlikte Hafızlık egitimlerinin yürütecekler ve normal eğitimleri aksatılmayacaktır.

Kontenjanlarımızın sınırlı olması nedeni ile velilerimizin acele etmeleri gerekmektedir.

Haydin Veliler, Haydin Kardeşlerim!

Şartları tutan yavrularımızı Kur'an Kursumuza yazdıralım.

Şemsettin ŞİMŞEK

Kapaklı İlçe Müftüsü