05.05.2023

Yeşil Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu

Bugün İlçe Müftümüz Şemsettin Şimşek, Kapaklı İlçe Müftülüğüne bağlı Yeşil Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzdaki yavrularımızın Kur'anı Kerime geçiş törenine katıldı.

Törende İlçe Vaizesi Rumeysa Çelik, Din Hizmetleri Uzm. İkram Çalışkan, Yeşil Camii Din Görevlisi Murat Çakır, Yeşil Camii Yetişkin Kız Kuran Kursundan Esra Memiş, Yeşil Camii 4-6 Kur'an Kursundan Bayramiye Kumlar ve Ayşegül Akbulut hocalarımız hazır bulundular.

Çocuklarımızın hazırlamış oldukları bir dizi etkinlikten sonra İlçe Müftümüzün yapmış olduğu kısa selamlama ve teşekkür konuşmasında - Hocalarımız çok büyük bir çaba ve gayretin, fedakarlığın neticesinde, okul öncesi yavrularımıza Yüce Kitabımızı, Namaz surelerini ve dualarını ve hayatta lazım olabilecek şeyleri öğretiyorlar, dedi ve bundan dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftülüğü adına, bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen bütün hocahanım kardeşlerimize, katılım sağlayan velilerimize ve Kurslarımızdan her daim desteklerini hiç esirgemeyen kadirşinas halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.