06.10.2023

Hacı Aras Camii ve Kur'an Kursu Açılışı.

İlçemiz esnaflarından hayır hasenat sahibi, ÖZARAS İNŞAAT malikleri Hacı ve Fatih ARAS kardeşler tarafından Atatürk Mahallesinde Osmanlı-Selçuklu Mimari tarzında Camii ve müştemilatında 4-6 yaş çocuklarımıza ve yetişkin hanım kardeşlerimize yönelik sınıfların bulunduğu Kuran Kursumuzun inşaatı çok kısa bir sürede tamamlanmıştır.

Hacı ARAS Camii, 29 Eylül Cuma Günü kılınan namazdan sonra ilçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK'in yapmış olduğu dualarla ibadete açılmış ve Kuran kursumuz, 2023-24 Eğitim Öğretim Döneminde faaliyetlerine başlamıştır.

İlçe Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, STK başkanları ve vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği HACI ARAS CAMİİ ilçemize hayırlı olsun ve cemaatı bol ve daim olsun inşaallah.

Mahallemizde çok büyük ibadet htiyacımızı karşılayacak olan bu camimizin yapımında maddi ve manevi katkısı olan ARAS kardeşlere Rabbim sağlık ve afiyetler ihsan eylesin ve kazançlarına bolluk ve bereketler versin inşaallah.

Bu Camii ve Kur'an Kursumuzun yerinin tahsis edilmesinde emeği geçen bütün kardeşlerimize ve katkı sağlayan Kapaklı Belediyesine, İlçe Müftülüğü olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

İlçe Müftülüğü