06.10.2023

2023 Yılı Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansı

Kapaklı ilçe Müftülüğü tarafından 2023 Yılı Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir takım etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezinde 4 Ekim Çarşamba günü İlçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK'in yapmış olduğu açılış ve selamlama konuşlarından sonra Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Lokman Arslan hocamızın sunumu ile ''Hz. Peygamber, İman ve İstikamet '' konulu konferans verilmiştir.

Din Görevlilerimizin ve halkımızın katılımı ile gerçekleştirilen programa Kapaklı Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN beyefendiler, siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve STK temsilcileri katılmışlardır.

Programın sonunda İlçe Müftülüğünde görevli personellere plaketler takdim edilmiş ve programa katılan bütün katılımcılara Hz. Peygamber, İman ve İstikamet isimli kitap ilçe müftülüğünün hediyesi olarak takdim edilmiştir.

Halkımızın yoğun ilgi ile takip ettiği konferansa katılımlarından dolayı Lokman Arslan hocamıza, Kaymakamımıza, İl Müftümüze, Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Kapaklı İlçe Müftülüğü