11.10.2023

Kapaklı İlçe Müfütülüğü CAMİİ ve GENÇLİK Buluşmaları

Kapaklı İlçe Müftülüğüne bağlı bütün Camilerimizde İlçe Vaizlerimiz, Gençlik Koordinatörlerimiz ve Din Görevlilerimizin öncülüğünde GENÇLİK GRUPLARI oluşturulmuştur.

İlçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK'in verdiği bilgiye göre;

-ek listede belirtilen tarihlerde ve Camilerimizde, Gençlik Koordinatörlerimiz ve Camii görevlilerimizin organizasyonu ile okul çağındaki gençlerimiz Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında  toplanıyorlar, İlçe Vaizlerimizin katılımı ile önceden belirlenen konular etrafında sohbetler yapılmakta, özellikle gençlerimizden gelen sorulara cevaplar verilmekte, katılım sağlayan gençlerimiz arasında çeşitli ödellerin takdim edilmesi ve akabinde verilen izzet ve ikramlardan sonra bir sonraki Gençlik Buluşmasında görüşülmek üzere vedalaşılmaktadır.

Ayrıca İlçe Müftüsü ŞİMŞEK, gençlerimizin milli ve manevi değerlerini öğrenmelerini sağlamak, özellikle zararlı akımlara ve alışkanlıklara karşı geleceğimizin teminatı yavrularımızı koruyup kollamak, saygı, sevgi, merhamet vb gibi kavramlar üzerinden değerlerimizi benimsemelerini sağlamaları amaçlanmakatadır. Bu doğrultada ilçe Müftülüğü olarak Gençlik Faaliyetlerine maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, belirtmiştr.