28.11.2023

Kapaklı'da İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı.

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı.

Kapaklı İlçe Müftülüğünün ev sahipliği ve Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök'ün başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Müftüleri Toplantısı yapılmıştır.

Bu toplantıya İl Müftü yardımcıları Melek Karakaş, Harun Bayraktutan ve Yusuf Bektaş hocalarımızla birlikte onbir ilçe Müftülerimiz katılmışlardır.

Aylık toplantıda, gündem konuları üzerinde değerlendirilmeler yapılmış, ilçe Müftülerine bilgiler verilmiş ve görevlilerimiz tarafından mahallinde verilen din hizmetlerinin daha etkin ve verimli verilebilmesi için alanacak tedbirler gündeme getirilmiş ve karara bağlanmıştır.

Toplantının sonunda Kapaklı İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek kısa bir konuşma yapmış ve ilçede devam eden projeler hakkında bilgiler verdikten sonra il Müftüsünün şahsında bütün ilçe Müftülerine katılımlarından dolayı teşekkür etmiştir.

Daha sonra, hayırsahipleri tarafında ilçemizde yaptırılan Hacı Halis Turut Camii ve Rahime Turut Kuran Kursu, Hacı Aras Camii ve Kuran Kursu ziyaret edilmiş ve İl Müftüsü tarafından hayırsahiplerine teşekkür edilmiştir.

İlçe Müftüleri, inşaatı tamamlanan ve ince işleri bitmek üzere olan ilçe Müftülüğü Hizmet Binasını yerinde inceledikten sonra Kapaklı İlçesinden ayrılmışlardır.

Kapaklı İlçe Müftülüğü olarak bütün Müftülerimize teşekkür ederiz.