19.12.2023

NASREDDİN HOCA MİSAFİRİMİZDİ.

Bugün, Kapaklı Mevlana Camiin'de Öğle Namazına müteakip Nasreddin Hoca Şenlikleri düzenlendi.

İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek, Mevlana Camiinde Öğle Namazından önce yapmış olduğu sohbette; gençliğimize, geleceğimize sahip çıkabilmemiz için yavrularımıza camiyi, cemaatı, sevdirmemiz, kadim kültürümüzü benimsetmemiz gerektiğini söylemiş ve bu tür etkinliklerle camiilerimizi ve kutsal değerlerimizin öne çıkarılması amacımızdır, demiştir.

7-14 yaş arası yüzlerce çocuğun katıldığı ve Mevlana Camiinin tamamen dolup taştığı bu programda biribirinden güzel etkinliklere şahitlik ettik.

Yavrularımızın bundan sonraki hayatlarında unutamayacakları bir gün yaşatan bu programın hazırlanmasından takdimine kadar her aşamasında emeği geçen bütün Din Gönüllüsü kardeşlerimize ve sanatçılarımıza teşekkür ederiz.

Bu programın İlçemizde gerçekleşmesini sağlayan Tekirdağ İl Müftüsü çok muhterem Mustafa Soykök ve İl Müftü Yardımcısı saygıdeğer Melek Karakaş hocalarımıza ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.

KAPAKLI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

17.12.2023