10.01.2024

Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor.

Bu akşam, Kapaklı Fatih Camii'nde Gençlik Buluşmasını gerçekleştirdik.

Çok sayıda Camii cemaatı ve gençlerimizin katılım sağladığı bu programda, Akşam Namazı eda edildi ve İlçe Vaizi Abdulkadir Yetim hocamızın gençlerimize yönelik verdiği sohbetle devam edildi.

Gençlerimize yönelik soru-cevap bölümünden sonra, gençlerin tamamına Fatih Camii Din Görevlilerimizin hazırladıkları ödüllerin dağıtımını İlçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK gerçekleştirdi.

Yatsı Namazının akabinde Camii bahçesinde, gençlerimiz ve cemaatımız arasında İP ÇEKME yarışması yapıldı ve ÇİĞ KÖFTE İKRAMI ile program son bulmuştur.

Din Görevlilerimiz başta olmak üzere, Gençlik Koordinatörlerimize, Vaizlerimize ve bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere, destek ve yardımlarını esirgemeyen kadirşinas Kapaklılı hayırsever kardeşlerimize teşekkür ederiz.Daha nice güzelliklere inşaallah.

KAPAKLI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2024