T.C. Cumhurbaşkanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı

Tekirdağ Müftülüğü

12.02.2026

Mevlid-i Nebi 1500. Yıl Fidan Dikim Etkinliği

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle Doğumunun 1500. Yılında alemlere rahmet Hz. Muhammed (sas) Hatıra Ormanı Fidan Dikim Etkinliği gerçekleştirildi.

 

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Yukarı Kılıçlı Mahallesinde gerçekleştirilen etkinliğe İl Müftüsü Mustafa Soykök, Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Nebi Yaşar, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve Orman İşletme Müdürlüğü Personeli katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Orman İşletme Müdürü Yaşar’ın konuşmasının ardından İl Müftüsü Soykök dua etti.

 

Müftü Soykök ‘‘Alemlere rahmet Efendimiz Hz. Muhammed (sas)’in doğumunun 1500. Yılında Hatıra Ormanı oluşturmak üzere fidan dikimi için burada toplandık. Gelecek nesillere daha güzel daha yeşil bir dünya bırakmak için buraya gelen herkese teşekkür ederim’’ dedi.