26.02.2021

HAFIZLIK ve KUR’AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMALARI ve ÖDÜL TÖRENİ

Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimiz arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları yapıldı.

Hafızlık Yarışmasında kız kategorisinde Süleymanpaşa İlçe Müftülü Bölge Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Hacer Biçer, erkeklerde ise Çorlu İlçe Müftülüğü Hamidiye Kur’an Kursu öğrencisi Ferhat Zenbil birinci oldu.

Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında kız kategorisinde Çorlu Şehit Ali Alıtkan Kur’an Kursu öğrencisi Nesibe Kevser Özcan, erkekler kategorisinde ise Çorlu Hamidiye Kur’an Kursu öğrencisi Enes Kocaoğlu birinci oldu.

Yapılan yarışmalarda birinci olan ve dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Müftüsü İsmail İpek ve İl Müftü Yardımcısı Melek Cingöz tarafından takdim edildi.