23.06.2022

Bir Yetime Aile Olmak Paneli Yapıldı

Tekirdağ İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri kapsamında düzenlenen "Bir Yetime Aile Olmak" konulu panel 22.06.2022 çarşamba günü saat 14:30' da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda yapıldı. Panel’ e Tekirdağ İl geneli Din Görevlileri ve Vatandaşlar katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş’ın oturum başkanlığı yaptığı panelde, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Nurşen Mutlu ‘Koruyucu Aile Hizmetleri’, Tekirdağ İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Osman Kılıçoğlu "Dini Referanslarla Koruyucu Ailelik", konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Panel "Tecrübe Paylaşımı" konusunda örnek koruyucu aileler adına, Başak-Burak Sevgi çifti de koruyucu aile olma konusunda aldıkları karar ve sonrasında ailece yaşadıkları mutluğu anlatması ile son buldu.