05.12.2022

Hafızlık İcazet Merasim Programı Çorluda Coşkuyla Gerçekleştirildi

36 Kız Öğrencimizin Hafızlık İcazet Merasim Programı Çorluda Coşkuyla Gerçekleştirildi

Örgün Eğitim ile birlikte Hafızlık Projesi kapsamında Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğinde hafızlığını ikmal eden 36 kız öğrencimiz için tertiplenen "Hafızlık İcazet Merasimi" halkımızın yoğun katılımıyla Çorlu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlendi. Programa Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL, Çorlu Kaymakamı Mustafa ELDİVAN, İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Tekirdağ Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah ARSLAN, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN, İl Müftü Yardımcıları Yusuf BEKTAŞ ve Melek KARAKAŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa KESKİN, Buyuk Birlik Partisi ilçe Başkanı Ismail CEYLAN, İlçe Müftüsü Dr. Mevlüt HALİLOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami SAYIN, Kapaklı İlçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK, Şarköy İlçe Müftüsü Ramazan TEKİN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, STK Temsilcileri, Basın Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Öğrenci Velileri ve Halkımız katılım sağladı.

Program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Çorlu İlçe Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu açılış konuşmalarını yaptılar. Hafızlığını ikmal eden 36 kız öğrencinin sahneye alınmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Milletvekili Sayın Çiğdem Koncagül salondaki misafirlere hitap ettiler. Ardından hafız öğrencilere Hafızlık Belgeleri ve çeşitli hediler takdim edildi.

Tekirdağ İl Müftüsü Sayın Mustafa Soykök'ün duası sonrası programa 10 dakida ara verildi. Aradan sonra hafızların hanım misafirlere sunumlarıyla program tamamlandı.