29.03.2024

Tekirdağ'da Bilge Gençlik Sempozyum ‘da Buluştu.

Tekirdağ İl Müftülüğü Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu tarafından T.N.K.Ü. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda Ulûhiyet Konulu ‘‘Öğrenci Konferansı’’ Düzenlendi.

Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, Öğretim Görevlilerinin katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Selamlama konuşmasını İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vezir Harman’ın yaptı. Konferansta İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Yahudilikte Tanrı İnancı (Hümeyra Yılmaz) Hristiyanlıkta Tanrı İnancı (Hayrunnisa Kaya) Müşriklikte Tanrı İnancı (Zeynep Sena Tellioğlu) Allah’ın Varlığı (Zeynep Sude Arduç) Tevhid (Rahime Tırpan) Allah’ın Sıfatları (Berivan Sus) konularını anlattı. Program çiçek takdiminin ardından sona erdi.