05.12.2019

ARALIK AYI EVLİLİĞE İLK ADIM BİRİNCİ SEMİNERİ YAPILDI

“Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” sloganı çerçevesinde Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından Evliliğe İlk Adım Seminerleri kapsamında “2019 Yılı Aralık Ayı Evliliğe İlk Adım Birinci Semineri” gerçekleştirildi.

İl Müftülüğünde yapılan seminere İl Müftüsü İsmail İpek, İl Müftü Yardımcısı Melek Cingöz, İl Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Ayfer Kılıç ve vatandaşlar katıldı. Seminer, İl Müftüsü İsmail İpek’in “Nikah ve Sorumluluklarımız” konulu sunumuyla başladı. Nikahın önemi ve toplumsal izdüşümleri, nikah bağını zedeleyen söz ve fiiler, çiftler arasında nikah bağından kaynaklanan karşılıklı iletişim ile nikaha dair diğer konularda misafirlerini bilgilendiren İl Müftüsü İsmail İpek, seminer sonunda konuklarına teşekkür etti.

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” 2019 Yılı Aralık ayı boyunca her Çarşamba günü 18:00-19:30 saatleri arasında İl Müftülüğü Yeni Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecektir. Söz konusu seminerlere evli veya nişanlı çiftlerin yanı sıra evlilik çağındaki gençler de katılabileceklerdir.

Tekirdağ İl Müftülüğü Adres ve İletişim Bilgileri:

Adres:

Hürriyet Mahallesi Öğretmenler Caddesi No: 25